måndag 21 juni 2010

konsten att vara ledig

sådärja, lagom till 37 fullgångna veckor kliver jag på havandeskapsledigheten! den första känslan jag hade när jag vaknade var att jag kände mig stressad över att jag måste göra något, så jag har insett att det kanske är en liten inskolningsperiod på det här med att njuta över och unna sej att vara ledig? så nu ska jag lära mig att njuta av varenda liten stund på dagen!

9 kommentarer:

Jossan sa...

Hej på dig gullet.
det gör du rätt i. När jag och jonte kommer hem från våran semester ska vi njuta ikapp!

Emma sa...

du hjärtis, OM vi ska! snart har du semester, äntligen! jag ser fram emot er roadtrip, det är skitmysigt. puss på dig!

zalina sa...

nemen hej, tusan tack :) känns som allt tar evigheter här i huset bara. men nu ska jag njuta av ledigheten och vänta på dagen d då bebisen anländer.

var i umeå bor du?

Carolina sa...

Jag hade också svårt för det där med ledigheten och värre blev det när man började "boa". Jag skrubbade allt och lite till. På ställen jag aldrig tidigare satt en dammtrasa, på ställen som är helt irrelevanta. Man blir tokig i slutet av graviditeten. I alla fall jag. :')

zalina sa...

Men precis... jag har bara så oerhört svårt och ta det lugnt men jag ska försöka!!!!

vi är beräknade den 17 augusti. så det är nära nu! ni då? :)

Carolina sa...

Haha, tydligen är det så. Man gör sig redo för barnets ankomst likt en liten fågelmamma.

Ja, alltså vår lilla tös har någon slags superkraft. Riktigt ivrig på att stå upp, vägrar typ att sitta i knät eller ligga ner. Inga bebisfasoner här inte, haha. Fem månader har snart gått, det är helt galet. Tiden går verkligen f-o-r-t. På riktigt. Det är så sant.

Jag jobbar på, timanställd, så det är lite nu och då. Passar mig utmärkt. Fick lite panik då jag varit hemma ett halvår. Konstigt det där. Men det är som bra, då kan Dag ta ut lite pappaledighet också. Så blir det sådär lagom rättvist.

Börjar du känna dig nervös? Inte ALLS länge kvar nu. Jag kör på lite nedräkning nu va. Nu kommer dagarna dina att gå vääääldigt sakta. (Klart det var nödvändigt att skriva med många Ä:n så du förstår hur sakta det faktiskt kommer att gå, tss). Men den som väntar på något gott, säg! Hoppas allt är bra med dig!

Holmsundarna sa...

Håll i hatten Emma och njut. Axel och Albin är båda födda i vecka 37+4, så hips vips kommer bebben. Då kan det vara bra att ha laddat lite mentalt och vilat. De gillar ju nattsudd till en början :) Glad Midsommar också om vi inte ses...
/Eva och Mangan

Club33 sa...

Njuuuut nu lilla Emma och om du orkar, dis eller vill så kan du ju fördriva en liten stund med mig och Vidar då jag också är "ledig".

kram från Leffe

zandra sa...

slappna av Emma!
Du måste samla krafter.