måndag 27 april 2009

prima

om man kunde beställa detta som ett tapetprov skulle jag inte tveka en sekund. eller om man var rik hade jag kanske köpt mej 4 rullar och tapetserat ett helt rum. lisa bengtsson's "prima ballerina" bilden lånade jag från http://yourwallpaper.se/

torsdag 23 april 2009

en ny kompis

som många av umeås invånare var även jag och trängdes på media markts öppning idag. jag slog till och ska unna mej det. nu behöver jag kameralektioner. så välkomen till familjen, nikon!



söndag 19 april 2009

övning & önskelista

en fin fin dag med cirkus 9.5 plusgrader i umeå! vi har hängt och druckit kaffe med johan på staden, promenerat och åkt longboard. och på tal om denna bräda så högst uppe på min önske & att spara till och köpa lista står nu en longboard, nikon d40 och en bil. billigt och bra, visst. men jag vill så gärna lära mej att fota- jag tycker det är jätteroligt nu, men ännu roligare blir det självklart med fina bilder! fota = nytt intresse. jag vill även lära mej att åka longboard, nu övar jag mest på att hålla mej kvar på brädan och göra fart, men även där ett intresse! jag är kort och gott ute efter nya intressen. och bilen kan vara bra att ha när vi ska åka på bilsemester i sverige i sommar.

näe, nu ska jag ut och öva!

lördag 18 april 2009

äntligen helg

dagens fångst på mattex, nytt projekt på G

torsdag 16 april 2009

och så vare!

men si på den!

Grattis till vinnarna i dragningen av tipsa & vinn Yankee Candle!

3:e pris
Catarina Hansen, Piteå
Lina Månsson, Västerås
Emma Frohm, Umeå (tada!)

surprise till mej

det är inte ofta man får oväntade paket. men nu ringde isaac och berättade att det har kommit en avi hem till mej från yankee candle på nästan två kilo! jag måste alltså vunnit två kilo doftljus på något vis? bara jag inte råkat köpt dom och måste betala..

torsdag 9 april 2009

onsdag 8 april 2009

hej på er

nu är jag bara sådär lite lagomt nyfiken på vilka det är som brukar trilla in på min blogg? man behöver inte säga, men jag blir så hemskt glad när jag ser att fler hittar hit!

tisdag 7 april 2009

hett bloggtips!

bara för att den här tjejen syr så fantastiskt fina saker av supershyssta tyger! jag skulle gärna vilja köpa alltihop. kolla genast in hos Retro Elephant




bild lånad från Retro Elephant

mormorsfilt och nytt sound

jag har varit smått avundsjuk på alla som har fina mormorsfiltar, eller lappfiltar kanske man säger. och på senaste besöket på myrorna så fick även jag fynda en! den har shyssta färger och jag gillar den jättemycket. igår köpte vi även en till radio, jag har varit och kollat på dom ett antal gånger men har aldrig kunnat välja färg! nu fanns det bara turkos och orange kvar så det gjorde valet så mycket lättare. perfekt att kunna ha i bilen (eftersom guldis inte har någon radio) man kan till och med koppla in mp3:n, riktigt high tech!

onsdag 1 april 2009

ett nytt projekt på g

om jag inte ska jobba imorgon så ska jag och min vän frida åka upp på myrorna. då ska jag leta en lampfot så jag kan pyssla ihop en lampa som jag hittade på den här roliga hemsidan. var inne hos Tjohalia och såg att det var hennes nya annonsör (grattis!) och dom hade hur mycket fint som helst! plus att allt är återvinningsmaterial, snacka om pricken över i:et. http://savingtellus.noxshop.se/

april april, välkommen

såhär sommrigt såg det ut när vi bodde i göteborg för ett år sedan ungifär- snarare så var det den 6:e mars. som umebo kan man tro att det är ett rent skämt, såhär på 1:a april..