torsdag 8 januari 2009

oblique

JA TACK! till denna skönhet, dock gärna som vägglampa ovanför vår säng.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller på med mitt examensarbete i bioteknik på GE Healthcare här i Uppsala, så till sommaren så är jag äntligen färdig utbildad. Sen så har jag mitt inredningsföretag och bloggen på sidan om. Vad jobbar du med?

Hmm Backen lät bekant, men jag kan inte riktigt placera området. Umeå är iallafall en riktigt trevlig stad att bo i! Kram kram

Anonym sa...

Men tack du älskade vän. Det värmer verkligen och du är alltid välkommen att läsa och kommentera. =) Kram på dig.

Åse sa...

Tjaaa. Ja det måste du göra! Allt är ju inte i sin ordning men det börjar falla på plats :) Jag har en Canon Eos 1000D, hur nöjd som helst man behöver ingen värre om man inte är värsta proffset!
jaa vi hade ju "vi som lever i Alperna" hemma hos oss, huur kul som helst! ska lägga upp bilder nu ;) vad gjorde du igår då? kram

Anonym sa...

Bloggar är typ bland det bästa som finns, jag är beroende! :)
Allt är jätte bra, har bosatt mig väst på stan nu. Hur är de själv?

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja jobba med inredning på ett eller annat sätt. Kan inte tänka mig ett roligare jobb! Däremot så kommer jag nog att jobba som biotekniker ett tag tills jag känner att mitt företag lönar sig. Förhoppningsvis kan jag flytta tillbaka till Umeå, men det är nog svårt att få jobb där då det bara finns små bioteknikföretag.

Vilka roliga jobb du har. Hihi det är bara hojta om det behövs mer butikssäljare på ditt jobb ;)

Jag började med mitt företag först och främst för att det skulle bli lättare för företagen att annonsera på min blogg (de slipper betala arbetsgivarskatt). Men nu har det utvecklats till så mycket mer. Nu har jag gjort upp planer för 10 år framåt :)

Kram på dig!

Anonym sa...

Åååh, vilka fina! Vars hittar man dom? :)

Anonym sa...

jag vill också börja gå på loppis!

Emma sa...

Ja den lampan e verkligen urläcker=)Ha det bra, kramar emmsan

Anonym sa...

Vilka fina lampor! Var kan man köpa dom?