lördag 15 oktober 2011

bara nöje

bra vecka och god helg! firande av isaac för sina 25 år, finbesök hemma i ett rått och kallt hus där vi blev bjudna på korv med bröd, en god tacomiddag, fira lisa för sina 25 år (hurra!) och avslutningsvis en barnfri kväll med 3-rättersoch glad men svettig musikunderhållning. gött!

6 kommentarer:

sandra sa...

naaaw, fina ni är!

Anonym sa...

Åh, vilken fin bild. Kanske är det från när jag såg er sist på en fancy bal i Olofsfors?:-) Vad kul att jag hittat din blogg och få följa med på er renovering.

//Anna-Maria F

Filip och Fanny sa...

Hej Emma! Så fina ni är :) Jag kommer inte in på mitt facebook-konto så jag hoppas du läser detta. Det blev ändrade planer och tvära kast så vi flög upp till Umeå i morse i stället för att åka nästa helg. Hör av dig om ni har lust (tid) att hitta på något, 076-8366651 :) Kram

Anonym sa...

Hej!

Jag kommer från samma by som Isaac och hittade hit av en slump - är det i hembyn som ni nu bor?
Jag har precis flyttat hem med min lilla familj (make och son på 2 ½ år) och jag tycker mig minnas att min mamma sagt något om att ni köpt ett hus här i byn, eller så minns jag helt fel :)
/Linnea

Emma sa...

Hej där!

Vad trevligt! Vi har flyttat tillbaka till byn, Vännäsby :) Jag funderar och funderar på vem du kan vara- när man är från samma ställe typ. Var har ni flyttat?

Emma

Anonym sa...

Hej igen!

Åhå, så ni bor i V-by :) Vi har flyttat till Brån, alldeles efter bron, mittemot mitt föräldrahem :)
Vet inte om du kan veta vem jag är, vi har nog aldrig snackat, jag känner bara igen dig från V-by skola (jag är född -84) och för att jag tror att du umgåtts en del med Helena Eriksson, jag är nämligen barndomsvän med Joanna :)
Isaac kanske vet vem jag är, Brån är ju trots allt inte jättestort :) Hette iaf Åkerlund som ogift och min mamma & hans pappa var med i byaföreningen samtidigt i typ 20 år :) /Linnea