lördag 15 januari 2011

jag vill fixa

..pyssla och måla, har en fin idé men inget objekt. dags för blocketspaning.

passar på att säga välkommen till lilla dexter som anlände den 14:e, äntligen lillvän!

5 kommentarer:

zandra sa...

jag vill också måla. jag har så mycket idéer till våran hall och till lillans rum. men jag har för mycket projekt på gång så det får vänta. :S

zandra sa...

vad var det du hade tänkt att göra då? låter spännande. är det hemligt?

Carolina sa...

Du är inte ensam, vill helst göra om hela vardagsrummet. Idag. Nyss. Blocketspaning är grejen.

Hur är allt med er och lillan? Hon har blivit så stor. Den där tiden alltså. Det går tokfort!

Carolina sa...

Ja, jisses, visst är det så! Redan ett årskalas, bara det gör ju att man får lite åldersnoja. Redan.

Och lik mig det kan nog alla se, Dag fick vara med på ett hörn; öronen och ögonbrynen. Än så länge, haha. Vem är er tösabit mest lik? Det är så himla kul det där tycker jag.

Jag är mammaledig nu fram till april/maj, då går Dag tillbaka till att vara pappaledig. Hur gör ni med ledigheten? Brukar ni hänga något på öppna förskolor? Ett tips är Ålidhems, bättre finns inte. Urtrevlig personal och mycket folk. Ett litet tips sådär :')

Min header ja, jag gjorde den bara i Photoshop, sparade den och laddade upp den där man har sin header på blogger. Som bild alltså, inte text. Har du provat det? :') (jag och beskrivningar, haha).

Carolina sa...

Skönt att varva med föräldraledigheten, så har vi också gjort. Ser faktiskt fram emot att börja jobba till våren, har varit mammaledig rätt länge nu och känner att det börjar klia i fingrarna - vill göra annat ett slag. Hur mysigt det än är att vara hemma med kiddo.

Teg har jag nästan bara hört bra om, funderat ett tag på att testa't men har liksom bara fastnat på Ålidhem. Tycker absolut att ni borde åka dit, väldigt mycket yta att leka på för barnen och fin personal som jag kanske nämnde. Att dem kan namnet på alla som kommer dit är helt fantastiskt. Man känner sig extra välkommen då. Tisdagar och torsdagar är det för de mindre barnen, mellan 9.30 och 12.00. Ba' såru' vet.

Har Lovis börjat krypa eller så? Mycket som kommer börja hända nu fram över, tro mig! :')