onsdag 20 januari 2010

när man har som roligast


helt ärligt- jag kommer aldrig sluta tycka om den här mac egenskapen

söndag 17 januari 2010

jag väntar på dig

instängd i min lama kropp och snoriga näsa känner jag bara- ge mig vår! jag vill gå på loppis, slippa klä på mig varma kläder, se solen, känna att man lever. ENDORFINER, KOM OCH TA MIG!

onsdag 13 januari 2010

söndag 10 januari 2010

en riktig weekend

denna helg har vi spenderat på hotell. eftersom jag en dag kläckte ur mej att jag tyckte det var skitlängesen vi GJORDE nått tillsammans, alltså en aktivitet typ, inge sitta hemma och se på film som man blir less på allt för ofta. så vips, isaac går och bokar ett massagepaket med övernattning och mat. jag ska låta snällare på rösten nästa gång, jag hade förväntat mej en skidtur eller så. men det var iallafall helt lovely.




granen hade tappat sina ägodelar när vi kom hem, det kändes skönt att få den ur världen

torsdag 7 januari 2010

nu är glada julen slut, slut, slut

hemvändarna har åkt tillbaka och allt ska bli vardag igen. tänkte lägga upp lite bilder sen nyårs, men det får bli sen ikväll- för nu ska vi åka och fira anna som blir 24 år imorgon. hip hip hurra!

tisdag 5 januari 2010

tare lugnt

näe, nu känns det inte riktigt lika bra längre. det bästa när man är vikarie är att man kan bestämma sina arbetsdagar själv, så jag har haft sån tur att kunna vara ledig i jul och umgås med alla kära som är hemma någon vecka. men nu, när jag verkligen VILL och KAN jobba igen verkar det vara stendött- och det här är det värsta med att vara vikarie. nu vaknar jag tidigt och ligger och väntar på att någon ska ringa, ringer och frågar om någon råkat bli sjuk, blir på dåligt humör för man känner sej stressad över att ingen ringer.

men, vad kan man göra? kanske försöka njuta av dom dagarna trots allt.