onsdag 2 juni 2010

tradera och jag

vilket kap! nya och färska P.O.P tights med design av 10-gruppen.

8 kommentarer:

Maria sa...

SNYGGA!

linnea sa...

hihi ja. Runga stora ögon :)

Du skulle ju ha passat på att komma förbi och hålla innan hon väger ton. hahaha. Hur många dagar kvar för dig nu? :)

Mammaminds sa...

Åh så fina!!

Här är det bara bra! Barnen växer så det knakar ;)
Ja dom va väldigt lika från början men nu början hon få ett eget sött utseende :D

Hur går det för dig då? Snart dax?! :D

eriika sa...

men hej :) i remember! ja de känns helt sjukt att den eviga väntan snart är över.. det är tungt nu med alla krämpor och sömnbrist men jag är vääldigt förväntansfull och lite panik har jag väl också, nu kan hon komma närsomhelst fast jag är rätt inställd på övertid - så max 6 veckor kvar iaf:) det är riktigt spännande iaf! hur mår du själv? du har väl inte så långt kvar heller?:)

eriika sa...

ja verkligen, man får ta dom här sista veckorna och vila vila vila och försöka ställa in sej på det som kommer istället!:) jag har klarat mej rätt bra ändå tycker jag, men senaste 2-3 veckorna har varit sjukt jobbiga både psykiskt och fysiskt.. man får väl igen nu för det har nästan varit "för lätt" mestadels av graviditeten:P


haha du är inte ensam, jag håller lite extra koll på dagarna nu jag med ;P men de är inte länge kvar alls för dej heller:D hur känns det?

ojdå! vi fick tid för UL oxå men de blev aldrig nått av det.. jag va hos BM igår och då trodde hon att lillan lagt sej åt rätt håll iaf, dock inte stadigt.. jag vet inte riktigt hur det ser ut nu, allt känns mest som en dimma men ska tillbaka till BM på måndag så ska se va hon säger då om de.

det är ju roligt att få ett extra UL men jag hoppas du slipper både vändningsförsök och snitt iaf.. vändningsförsök är tydligen ingen hit.

zandra sa...

Dom var riktigt fina. Jag både älskar och hatar tradera. haha!

Emma, nu är det inte länge kvar för er! :)

Carolina sa...

Hej Emma!
Åh jag vet, tiden bara springer förbi, nu är Lily så stor att hon fått börja äta lite mat, potatis och morötter. Det har som varit ett stort delmål för oss. Tss.

Men nu är det inte länge kvar för dig, bara en månad - sisådär. Självklart kommer jag ihåg datumet då min kära mormor blir sextio då.

Hur har den sista tiden varit för dig? Mår du bra och så? Nervös?

Schyssta brallor förresten! Jag måste verkligen söka upp mitt traderakonto... Det är så dags :')

Kramar /Carolina

linnea sa...

Ja visst. Det är så stort men endå är det normalt.

Men det förändrar verkligen livet, det är så stort och lyckan är så enorm. Kärlek till er