torsdag 15 april 2010

auktion

i söndags var vi på auktion i byn. det fanns sådär halvmycket fint och auktionen var rätt seg. MEN, jag ropade hem mitt span- en ugnsform/ ett fat från stig lindbergs "prunus" för gustavsberg, för endast 100 spänn! det var det första jag såg när jag kom in och jag tänkte att det kommer säkert gå för tusenlappen, så lagomt chockad blev jag när ingen bjöd över mej och min hundralapp. med på köpet fick jag med en skål från rörstrand designad av gunnar nylund.

7 kommentarer:

Carolina sa...

Åh vilken fin! Lyllo dig.

Lägenhetsvisning ja, jag har varit lite här och där, Grisbacka, Röbäck och Västra Ersboda. Bara för att. Hittade en jättefin som jag funderat på. Men det är svårt att flytta just nu, då Lily är så liten. Vi får helt enkelt se. Bodde ni i en tvåa eller trea? :-)

Johanna sa...

åååh, vilket underbart fat!

Ska vi inte ses snart min vän ? :)

Carolina sa...

Självklart :-) På Lagmansgatan. Lägenheten var inte i bästa skicket, men fick lov att renovera den hur mycket vi ville och hyresvärden stod för kostnaderna - det var ett ju stort plus! Men vi får se.. En till nackdel var att den inte hade någon tvättmaskin i lägenheten, vi är så bortskämda med det nu. Dock behövs det, tro mig, barn alltså. Tss.

En fyra alltså! Så underbart :-) Är svårt att hitta fyror tycker jag.. 3or och 5or finns nästan jämt ute. Känns det som i alla fall. Vart bor ni på Väst på stan?

madeleine sa...

Hej emma va gärna med i min nya tävling också som ja lagt upp!

http://myddis.blogg.se/2010/april/tavling-2.html

Sara sa...

Men hej, och grattis till bebis i magen :) Vad spännande! När är det beräknat?

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Camilla sa...

Du måste påminna mig nästa gång så att jag kan haka på. Jag tänker alltid att jag ska gå när det är auktion i närheten och sedan glömmer jag mitt i allt annat. Det blir nog en auktionsrunda på Gotland i sommar. Du hittar så fina saker gumman!! Kram