söndag 14 mars 2010

nedräkning

klockan i köket gav upp för bra länge sedan, men igår tog jag tag i det och en ny fick det bli. den här fungerar, kommer från lagerhaus och kostar 149 kronor.

5 kommentarer:

Mammaminds sa...

Nej inga vibbar.. Jag ska göra några tappra försök att skynda på processen lite... Thaimat har jag hört är bra :P
Men annars är det ju 3v till bf och det är ju mindre än 40 som det är från början ;)
Hur mår du?

sandra sa...

Jisses vad bra det blev, satt som en smäck. Tack för en mysig dag på stan

Carolina sa...

Oj, nu börjar din graviditet verkligen "komma igång"! Nu sparkar det en hel del va? Jag minns att det var så mysigt när kulan började bli mer och mer märkbar, då man verkligen kände sig gravid. Gravid och snygg då man fortfarande kom in i sina kläder :)

Ja, ultaljudet är nog det finaste och grymmaste man kan vara med om innan lilla pysen kommit ut.

Uäh, läste förresten precis om mordet här på Ersboda. Ännu en anledning att dra sig härifrån (försöker övertala min bekväma sambo som tycker Ersboda är trivsamt. Men karln har ju bott på Rosengård.. allt är väl trivsamt efter det? Tss). Vilken stadsdel var det ni bodde i? Fint där? Känner mig fortfarande helt lost när det kommer till Umeå.

Carolina sa...

Tack för lägenhetstipsen, ska försöka ta mig tid att skriva ett mejl. Behöver som sagt ta oss från Ersboda. Väst på stan låter som en bra idé :) Ska även kasta mig över hemnet och se vad som finns där, man vill väl försöka hitta någon schysst bostadsrätt.. Men det är svårt!

Åh vad underbart att höra! Nu är det inte så himla länge kvar, ganska precis fyra månader va? Nästan så att vi får ta en barnvagnsdejt till sommaren. Tss.

Helena sa...

Emma. Såg den här snygga tapeten på din sida på styleroom. Jag skulle bli överlycklig om den fortfarande finns att få tag på. Jättetacksam för svar
/Helena