torsdag 24 december 2009

julpuss

jag tänker ha en sån himla fin jul- i matens, famlj & vänners tecken! så ha det ni också!

onsdag 16 december 2009

alldeles strålande

eftersom pappersstjärnan inte ville samarbeta i år så gick jag raka vägen till åhléns och köpte en hederlig plåtstjärna som blev perfekt. plus att man kan ha den livet ut, den går lixom inte ur tiden känner jag. i morgon, en vecka kvar till julaftonen och vi har inte lyckats få till den minsta julkänsla hemma. har inte heller kunna sätta fingret på vad det är som inte gör det juligt. men! i helgen när vi var hemma hos mamma och pappa och sedan isaac's föräldrar så slog det mej- textilier! där satt den, dukar, gardiner & väggbonader. så jag fick en röd liten duk av mamma och vips blev det genast mysigt på köksbordet.

lördag 12 december 2009

en halv student

äsch, jag glömmer som bort att höra av mej här ibland. i allafall kom jag in på kursen som malin tipsade mej om, som även hon ska gå! digitalt foto och bildhantering, perfekt- då får jag lära mej utforska min kamera lite mer, woho vad kul!

idag blir det att göra stan och gå igenom julhandlingslistan och sen åka till byn, ställa in skitbilen i garaget och laga allt skit så det blir en vanlig bil.

tisdag 1 december 2009

pimp my ljusstake

adventsbök

alltså den där pappersstjärnan gör mej galen, nu får du ligga där! sjärnskit.