onsdag 11 november 2009

tanken är god

det är så roligt när man vinner en auktion på tradera, för det känns verkligen som man har vunnit allra första pris i en hård duell! sen slår tanken till att man faktiskt måste betala helt själv, då känns det inte riktigt lika roligt längre.

4 kommentarer:

Karåll sa...

haha, jag känner så väl igen den känslan!

Camilla sa...

Hmmm, ja det är ju det där med betalningen. Man får samma känsla när man beställer saker mot faktura..... Oj då, hade jag verkligen beställt för så mycket...... Kram

Anonym sa...

Ja det är guld att fynda på SH :) Dock så har vi sjukt dåligt med second hands runt där jag bor, Erikshjälpen är det bästa stället. De andra "riktiga" antikhandlarna i stan är så dyra i jämförelse, Erikshjälpen och liknande i stort sett skänker ju bort teak och 50-tals prylar! Handlarna vet ju vad det är värt, tanterna på Röda korset och såna tänker nog att teak vill väl ingen ha ;) Soffbord har vi hittat helt suveränt snygga för runt hundralappen, tyvärr har man ju inte plats för hur mycket som helst... Har förstått att teak och 50-tal och den stilen är mer och mer på ingång och att det är mycket dyrare i storstäderna än här på vischan.
Det kanske blir nån liten bild när stolarna är färdiga men jag är verkligen kass på att ta bra bilder tyvärr :)

HELLO TIGER! sa...

Haha, jag känner verkligen igen mig! Jag har bestämt mig för att jag bara får köpa en grej i månaden på Tradera, annars är det lätt att det går åt för mycket pengar.