torsdag 26 november 2009

föralltid kopp

förra helgen när vi var i tärnaby så åkte jossan och jag förbi en loppis som heter duga, det fanns så sjukt mycket prylar och framförallt porslin. ni som varit i trakterna kanske besökt bus-idas?
köpte med mej två koppar och har hittills provdruckit te. och jag måste säga att det på något dumt sätt smakar så mycket godare i en finkopp än en mugg?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilket paradis av tapeter du länkade. Mums! Jag och min sambo sitter och dregglar som bara den, tss.

Japp, vi är helt nybakta i denna stad och än så länge är det riktigt trivsamt, Umeå har inte lika mycket att erbjuda som Malmö med definitivt mycket mer än lilla Piteå som vi kommer från. :-) Är du Umeåbo eller hitflyttad?

Förresten, skitsnygga koppar och klart allt smakar godare i snygga muggar, tss!

Anonym sa...

Aw, jag vet hur det känns när alla flyttar för studier, ingen höjdare.
Vi flyttade upp för att ha nära till familj och vänner då vi plötsligt och ska ha ett barn. Hellre tre timmar med buss hem till familjen än nitton timmar med tåg (från Malmö då).

Så efter två veckors köande på Bostaden så fick vi lägenhet på Ersboda, inte nåt vi siktade mot, men lägenheten var allt för fin för att tacka nej till :-) Var bor du?

Åh, men do tell! Loppis, vart vart vartdå? Jag är helt tokig i loppisar, som du säkert förstår. Tss.

ida sa...

men hej emma! finbloggen! vet du, jag var dödligt rädd för bus-ida när jag var liten. hon svor och söp och snusade och spottade och jag trodde dessutom att jag var döpt efter henne. men att loppisen är fin - det är det inget snack om! jag har kommit mig hem nu, efter helgens äventyr. kanske blev det världens bästa helgtripp! vi hörs snarast!