måndag 23 maj 2011

bara vänta

det är då en evig väntan, nästan så jag blir galen. vad ska det bli för sommar och höst och till och med framtid egentligen, jag är som intresserad av att veta det nu, tack.

och annars, på måndag gör jag en inskolning och sen får mammaledigheten ligga på is för en stund. ganska skönt att komma ut och jobba lite och fantastiskt fint för lovis och isaac som får vara tillsammans hela dagarna. sen är jag väldigt dammsugarsugen (inte på dammsugarfika, för jag köpte någon slags maffig budapestbakelse på rean idag och den var inte smal), har varit utan påsar i någon vecka nu och det blir man påmind om var dag.

nu ska jag fortsätta vänta!

måndag 9 maj 2011

mer förvaring åt folket

äntligen! hallen har fått en ny funktion, tacka vet jag klädförvaring. innan använde vi flitigt golvet och ett litet älghorn. men äsch kände vi och köpte en gammal ikeamöbel av en vän (som råkade ha en till övers, lyckligtvis!) och målade den i gräddvit linoljefärg- och tada! vi är mer än nöjda.

en visit på kupan

slutade med en kanna från rörstrand och fyra assietter från arabia. nu pågår vår- rensning i skåpen, ut med det gamla och in med det nya.