onsdag 30 september 2009

det här med färg

1. kör målartvätt (finns på alla färgbutiker, jag kör t.ex. på nitor) på ytan du ska måla, för att få bort fett & smuts så att färgen ska fästa bättre.
2. slipa ytan med fint slippapper, eller lite grövre om du vill slipa ner träet
3. kör med målartvätt igen
4. sen är det bara att sätta igång att måla! eftersom jag ofta kör sprayfärg så grundmålar jag inte. men målar man t.ex med en lackfärg så grunda för att toppfärgen ska fästa ordentligt.

storlek trettiosju

du får köpa mina skor! pågående höstrensning, det är faktiskt ett litet feel good tips må jag säga

my new one

tisdag 29 september 2009

idag är imorgon igår

näe nu! här och nu har jag bestämt mej för att söka två kurser, är grymt taggad och önskar att jag fick sätta igång i kväll. inte behöver väl jag börja plugga något program i år bara för att, det är nog mest för att jag känner att man vill bli klar någon gång, men jag har faktiskt hela livet på mej och den pressen jag känner sätter jag faktiskt själv, så slutpressat. och imorgon ska jag köpa träningskort- här kan jag inte gå och vänta på att vardagen ska bjuda på något extra delikat! smack!

måndag 28 september 2009

lördag 26 september 2009

lögardagen

idag händer det grejer på nolia & emmaus

onsdag 23 september 2009

bloody lovely day, mate

men besvikelse när man stekt klart sin blodpuddig och det är hallonsylt i lingonburken..

måndag 21 september 2009

bredavid

tog hem två pallar från stugan som min morfarsmorfarsfar (och så vidare..) gjort. och de var så fina så dom fick bli sängbord.

söndag 20 september 2009

lördag 19 september 2009

som ett schmäck




finaste hårbandet från umeås mysigaste vintagebutik, schmäck kompaniet

i love norrland

varför går man inte mer i skogen? det är ju hur skönt som helst! så jag och isaac bestämde att vi skulle göra något annars en lördag än att typ gå på stan. kom hem med en och en halv turkisk yoghurtburk med lingon, så nöjda! och denniskorven smakade bättre än någonsinn..

söndag 6 september 2009

hemet

det blev en hemmagjord inflyttningspresent till min största lillebror, hans tjej & deras nya lägga.

teaser

hipphipp hurra

det var det det. en vecka avklarad (eller avnjuten) i portugal, det satt hur fint som helst! och pappa tyckte om sin 50-årspresent, han visste ju inte vart vi skulle åka förrän vi satt på planet och vi berättade vart vi skulle landa, en najs överaskning! en vecka går fort, man hinner inte med sådär jättemycket egentligen, fast samtidigt vill man inte hitta på så mycket, för på en veckas semester vill då jag ha slapparsemester. och det där med en vecka, på planet pratade om hur det skulle vara hemma- höstigt med gula löv? kanske snö? att man skulle kunna döda för korv och makaroner (som man egentligen inte äter sådär jätteofta ändå)